[ENG BELOW]

Att december närmar sig betyder inte bara julmys och inval utan även årets upplaga av MUSIKHJÄLPEN. Musikhjälpen är ett insamlingsevent som sänds live på P3 och SVT tillsammans med Radiohjälpen mellan den 10:e och 16:e december för att samla in pengar till en humanitär katastrof. Enligt tradition tävlar de olika I-sektionerna på Chalmers, KTH, Lund, Luleå och Linköping mot varandra i att samla in mest pengar. I år är temat ”Alla funkar olika” och detta är året vi ger den ständiga vinnaren Lund en rejäl utmanare. Är man ledsen över att insamlingen är borta från mottagningen eller fortfarande är bitter för att vi inte vann mottagningskampen i år igen så är detta din chans till revansch och möjlighet att bidra till välgörenhet!

Förutom att man kan skänka pengar till sektionens insamlingsbössa kan man bidra med en auktion där resterande sektionsmedlemmar kan buda och på så sätt generera pengar till bössan. Auktionerna håller på 1–15 december och kan gälla vadsomhelst. Är du proffsfotograf och kan erbjuda photoshoot för en ny profilbild, kan baka till ett måndagsmöte, vill bjuda in till studentvänlig matlagningskurs hos dig, ordna en blinddate, kan lära vinnaren fjärilssim, ta med ett gäng hem till gården du kommer ifrån och låter vinnaren testa att åka traktor och mjölka kor, kan ge en privatlektion i Fysik 2:an inför januariomtentan, kan hänga med vinnaren på gymmet som PT, låta vinnaren vara toastmaster på er nästa sittning eller har du en hund att låna ut över en eftermiddag? Ingen auktion är för liten eller för stor. Gör det själv, gå ihop några kompisar eller gör det som kommitté. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Det finns garanterat mängder av idéer, många bättre än de föreslagna, så ta dig en liten funderare och anmäl din fantastiska auktion via formuläret nedan.

Låt oss tillsammans bidra till en lite varmare värld 

Här kan ni anmäla er för att hjälpa till:
https://goo.gl/forms/ekyztuTvHXmr3hqM2

För mer tips se förra årets event: https://www.facebook.com/events/779889645548203/

Ni hittar vår bössa här om ni redan vill börja skänka pengar:
https://bossan.musikhjalpen.se/…/industriell-ekonomi-chalme…

——————————————————————————
During one week in December SVT and P3 are hosting a charity event, and of course we want to join. You can participate by donating directly to our collection box or auction out something you own or organize an event with you. 
Let’s make this world a little brighter.

You can read more here: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx…